SpäťÚvod / Články / Rodina ... / pre manželov... / Čerpajme vo FAMILY GARDEN
Manželstvo ako darSkrytá hodnota manželstva

Čerpajme vo FAMILY GARDEN

6. september 2014 / Anastázia Strečková

Vytlačiť Vytlačiť
Čerpajme vo FAMILY GARDEN

Rodiny a mladí pri saleziánskom stredisku BA - Miletičova už pred vyše dvoma rokmi začali uvažovať nad spôsobmi služby rodinám, ktoré sem prichádzajú.

Po dlhom uvažovaní, plánovaní a príprave vzniklo poradenské centrum pre rodiny FAMILY GARDEN, ktoré začalo činnosť v januári 2014.

Projekt zastrešujú saleziáni spolupracovníci v spolupráci s mnohími odborníkmi (gynekológ, psychológ, kňaz, právnik, špeciálny pedagóg, finančný poradca), inými manželskými pármi a celou saleziánskou rodinou.

„Naše centrum vzniklo pre všetkých, ktorí sa snažia zorientovať v súčasnej dobe plnej pochybností o význame manželstva a rodiny. Prichádzame s ponukou preventívnych prednášok a osobného poradenstva. V srdciach cítime, že krok týmto smerom bolo dobré rozhodnutie“ hovorí Katarína Baginová, koordinátorka projektu FAMILY GARDEN.

 

 

Od januára 2014 sa v priestoroch pod kostolom Panny Márie Pomocnice v Bratislave uskutočnilo 12 preventívnych prednášok a svedectiev, ktoré si prišlo vypočuť viac ako 2300 ľudí.

Prostredníctvom individuálnych konzultácií, FAMILY GARDEN pomohlo už viac ako 80 klientom (manželom, jednotlivcom v rôznom veku, snúbencom, mladým ľuďom) v rôznych životných situáciách.

Centrum v novom školskom roku 2014/2015 pozýva všetkých, ktorých zaujmú pripravené témy. Odborné prednášky sa konajú 2x do mesiaca (každý druhý a štvrtý pondelok v mesiaci).

 

Miesto: Farnosť Márie Pomocnice kresťanov (sála pod kostolom), Miletičova 7, 821 08 Bratislava

Čas: 19:00 – 21:00 hod.

Parkovanie: vo dvore farnosti

 

Čerpajme vo FAMILY GARDEN 2 x do mesiaca

 

Všetky potrebné informácie nájdete na novej stránke www.familygarden.sk.
Kontakt: bratislava@familygarden.sk

 

Projekty a aktivity ZAOSTRI NA RODINU

môžete podporiť aj vy - ĎAKUJEME

Diskusia (0)
Zatiaľ žiadny komentár
Nový komentár
Pridať príspevok
Registrovať sa môžete TU. Prihlásiť sa môžete TU.
Podobné články

Manželstvo ako dar

6. marec 2014 / pre manželov...

Manželstvo ako dar

Čo hovoria účastníci posledného realizovaného víkendu pre bezdetných manželov? Ahojte priatelia, spolu s manželom sme sa zúčastnili víkendu na...

Deň otcov...

4. február 2013 / pre manželov...

Deň otcov...

Máš čo povedať svojmu otcovi? Povedz mu teraz!

Priateľstvá mimo rodiny

14. február 2013 / pre manželov...

ženy priateľky

Pre ženu je veľmi dôležité, aby si budovala priateľské vzťahy s inými ženami mimo rodiny. Nie je správne ak žena celý deň čaká na chvíľu, keď sa...

Vodcovstvo muža

14. február 2013 / pre manželov...

rodina

Základným kameňom spoločnosti je silná a zdravá rodina. Takáto rodina je dielom všetkých: manžela, manželky aj detí. Ak má rodina v súčasnej...

N