SpäťÚvod / Články / Tipy na výlet / BACHLEDKA Ski & Sun - zima 2016/17
Rodinná dovolenka na Kysuciach12 km klzisko na Hornáde

BACHLEDKA Ski & Sun - zima 2016/17

18. november 2016 / Simona Spirčáková

Prešovský kraj / Ždiar, Bachledova dolina

Vytlačiť Vytlačiť
Bachledka snowrafting

Horské stredisko Bachledka SKI & SUN sa rozprestiera svahoch Spišskej Magury s nádhernou panorámou Belianskych Tatier v obci Ždiar, len 30 km severne od mesta Poprad. Rozprestiera sa na území troch obcí – Ždiar, Jezersko a Malá Franková, pričom prístup do strediska je možný zo všetkých z nich.  

Návštevníkom ponúka širokú škálu aktivít počas zimnej i letnej sezóny. Dominantou areálu je 14 m vysoká vyhliadková veža v sedle Spišskej Magury s krásnym výhľadom na panorámu Belianskych Tatier a Tri Koruny – Červený Kláštor. 

Zima v Bachledke sa nesie v znamení zážitkov a dobrodružstiev pre celú rodinu.

Ideálny program podľa vlastných predstáv si zostaví každý sám zo širokej ponuky atrakcií a služieb, ktoré areál ponúka.

 

Novinky o stredisku

Ak cestujete do strediska z Pienin a Zamaguria, tento rok budete prichádzať s úsmevom na tvári. Vaša cesta bude novým prístupom z Malej Frankovej kratšia a pohodlnejšia. Pod zjazdovkou Furmanec je k dispozícii kompletné zázemie s bufetom, kasou a toaletami.

Príjemnejší prístup čaká i hostí ubytovaných v Jezersku, kde nájdu vynovený príjazd a vstup do strediska ako aj nový bufet so slnečnou terasou. Ak Vás omrzia lyže, vymeňte ich za korčule a vyskúšajte nové osvetlené klzisko vedľa Penziónu SKI Jezersko***. Potešíme i lyžiarov z Popradu, Kežmarku či Vysokých Tatier odkiaľ ich bude do strediska pohodlne zvážať skibus.

 

O zimnom stredisku

BACHLEDKA Ski & Sun ako člen skupiny TatrySki ponúka možnosť lyžovať až na 40 km zjazdoviek v deviatich lyžiarskych strediskách na Slovensku a v Poľsku a využívať až 51 lanoviek a vlekov ako aj dve klziská na jeden skipas To všetko už pri skipase na 2 dni a dlhšie.   

Stredisko ponúka slovenský unikát, možnosť lyžovať v troch dolinách z rôznych svetových strán, fantastickú rodinnú lyžovačku a celosezónnu garanciu snehu.

  • Umelo zasnežovaných je až 6 km zjazdoviek.
  • Lyžiarom je k dispozícii 4-sedačka Jezersko, 3-sedačka Bachledova dolina, 5 vlekov,
  • 10 zjazdoviek v dĺžke 10,7 km a to vo všetkých stupňoch náročnosti, ako aj 20 km bežeckých tratí.
  • Samozrejmosťou je večerné lyžovanie, lyžiarska škola,
  • ski-servis, požičovňa lyžiarskej výstroje, bezplatné parkovanie a ski-bus.

 

V Bachledke nezabúdame ani na našich najmenších, pre ktorých máme pripravených hneď niekoľko atrakcií.

Kým starší aktívne oddychujú na zjazdovkách alebo sa vyhrievajú na slniečku pred aprés-ski barom, o tých mladších sa stará tím licencovaných inštruktorov v lyžiarskej škôlke SUNKID. Po čase strávenom učením sa, sa môžu presunúť do detského rozprávkového sveta s  tubingovou dráhou a náučným chodníkom. Ak už majú snehu dosť vyšantia sa na novom osvetlenom klzisku vedľa Penziónu SKI Jezersko***.

Bodkou za perfektne stráveným dňom je zážitok zo zimnej jazdy na snowraftingu či rodinné preteky na meranej slalomovej dráhe. Telo i dušu následne poteší oddych vo wellness centre  Penziónu SKI Jezersko*** či Hoteli Bachledka**** priamo pod svahom.

V oblastí Ždiaru, Jezerska a okolí je k dispozícii až 3 000 lôžok v hoteloch, penziónoch a chatách  rôznych kategórií. Stačí si len vybrať podľa chuti, cítiť ako doma sa budete vo všetkých z nich.

Doprajte dovolenku aj svojmu autu -  do strediska Vás zdarma odvezie ski-bus zo Ždiaru a Jezerska.

Lokálne špeciality a iné lahôdky ponúkajú miestne reštaurácie, bistrá a bufety priamo na svahu. Výnimočnú atmosféru zažijete v našom aprés ski-bare, kde zábava trvá až do neskorých hodín.

Tešíme sa na vašu návštevu!

 

Kontakt

Bachledka SKI & SUN - Infocentrum 

Bachledova dolina 704, 059 55 Ždiar

Tel. +421 52 44 98 101

Email: info@bachledka.sk

www.bachledka.sk

Odkaz na webstránku: www.sunbachledova.sk
Diskusia (0)
Zatiaľ žiadny komentár
Nový komentár
Pridať príspevok
Registrovať sa môžete TU. Prihlásiť sa môžete TU.
Podobné články

Dukliansky priesmyk

Prešovský kraj / Svidník, Dukla
21. január 2013 / Tipy na výlet

Dukliansky priesmyk

Tento výlet odporúčame, najmä ak vás i deti zaujíma dejepis a druhá svetová vojna, alebo máte doma samých bojovných chlapov:) Ak sa vyberiete s...

Farma Hrašovík

Košický kraj / Hrašovík
1. február 2013 / Tipy na výlet

Farma Hrašovík

Nachádzame sa 4 km od Košíc v obci Hrašovik. Ponúkame jazdenie na koni pre deti aj dospelých, začiatočníkov a pokročilých. Naučíme Vás nielen...

Na zrúcaninu s rodinou

Banskobystrický kraj / Šášovské podhradie
1. máj 2013 / Tipy na výlet

Na zrúcaninu s rodinou

Skutočne nenáročný výlet pre rodinu aj s malými deťmi ponúka v plnej paráde zrúcaninu Šášovského hradu, strmé vyhliadky, možnosť...

Katarínka

Trnavský kraj / Dechtice - Katarínka
1. november 2013 / Tipy na výlet

Katarínka

Navštíviť Katarínku, znamená vstúpiť do ticha a vidieť ovocie práce, ktorou tu prispeli tisícky mladých ľudí od roku 1994, kedy bola...

N